طرح شلوار آشپزی
شلوار آشپزی یکی از ترکیبات مهم در یک لباس آشپزی می باشد. افرادی که در آشپزخانه ها و رستوران ها مشغول به کار هستند باید دارای لباسی مناسب باشند. شلوار یکی از مهمترین ترکیبات یک لباس فرم محسوب می گردد.شلوار (پای جامه) به نوعی پوشش گفته میشود که برای پوشاندن پایینتنه به کار میرود. شلوار را هم مردان و هم زنان میپوشند. شلوار ممکن است جنسهای مختلفی چون جین یا کتان داشته باشد. در این سایت انواع شلوار های مخصوص آشپزی در زیباترین و مناسب ترین طرحها تولید و به بازار عرضه می گردد.
ویژگی یک شلوار آشپزی مناسب:
- معمولا این نوع شلوار بسیار ساده می باشد.
- نوع و مدل این شلوار به صورت راستا بوده است.
- دارای رنگ هایی مانند مشکی و سفید است.
- دارای پارچه ای با وزن سبک بوده است.
شلوارهایی که در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد باید دارای سایزی بزرگتر از اندازه واقعی تان باشد. زیرا این افراد باید در لباس احساس راحتی داشته باشند و در صورت تنگ بودن لباس نمی توانند به راحتی کار خود را انجام دهند. شلوار آشپزی معمولا دارای دمپای گشاد تری بوده تا به راحتی بتوان گام برداشت این می تواند یک مزیت مهم در تهیه ی یک شلوار باشد. واژهٔ شلوار در اصل شروال بودهاست که اعراب آن را سروال گفته و جمع آن را سراویل گویند. در آذری، لری و کردی نیز شروال گفته میشود. در زبان مجاری آن را شلواری (Schalwary) و در لاتین آن را سارابارا (Sarabara) گویند. در انگلیسی واژهٔ pajama از دو واژهٔ فارسی «پا» و «جامه» ساخته شدهاست. در پارسی پهلوی، بدان سلوار گفته میشدهاست.