لباس فرم پرسنل آشپزی
لباس فرم پرسنل آشپزی همانند لباس هایی که در قنادی ها یا رستوران ها پوشیده می شود دارای قوانین و شرایط خاصی می باشد. لباس فرم در اصل برای نظم و ترتیب بخشیدن بیشتر به کار می رود تا علاوه بر رعایت بهداشت بتوان نظم خاصی را در محیط های آشپزخانه ای برپا کرد. همانطور که می دانید لباس فرم آشپزی معمولا بر اساس سمت افراد دارای رنگ بندی های متفاوتی است که در ادامه بیشتر با این مفاهیم آشناخواهید شد.
ویژگی های لباس فرم آشپزی:
- لباس باید کاملا تمیز و مرتب باشد.
- جنس پارچه ی بکار رفته نیز بر طبق سمت افراد قابل تغییر است.
- لباس دارای سایز بندی های مختلفی باشد.
- دارای پیراهن مخصوص آشپزی، کلاه، دستمال دور گردن و پیش بند باشد.
- به راحتی قابل شستشو باشد.
- با شستشو لکه ها به راحتی پاک گردد.
- جنس پارچه بسیار محکم باشد.
همانطور که در بالا اشاره کردیم لباسی که پرسنل در آشپزخانه ها می پوشند از نظر رنگی با هم فرق دارند. معمولا لباس سرآشپز از همه ی افراد حاضر در آشپزخانه زیباتر بوده و دارای جنس پارچه عالی می باشد. حتی کلاه این نوع افراد نیز با بقیه فرق دارد. دلیل این وجه تمایز بین افراد در یک آشپزخانه تشخیص راحت این افراد از کارگران و پیش خدمت ها و… بوده که با این کار، نظم و ترتیب خاصی در آشپزخانه حاکم خواهد بود. در این سایت انواع لباس های فرم آشپزی در بهترین نوع و رنگ ها با مدلهای مختلف تولید و با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت به بازار عرضه می گردد.