طرح لباس فرم پرسنل آشپزخانه
لباس فرم پرسنل آشپزخانه مربوط به محیط های رستورانی بوده است. افرادی که در این محیط مشغول بکار هستند باید تمام جوانب بهداشتی را در نظر بگیرند و بر طبق قوانین بهداشتی کار خود را آغاز نمایند.انتخاب لباس فرم کارکنان آشپزخانه می تواند خطرآلودگی های فیزیکی،شکایات یا بررسی های بعدی اداره بهداشت را کاهش دهد. البته نظافت و مرتب بودن لباس های فرم هم مهم و تاثیر گذار خواهد بود. پوشیدن لباس کار مناسب در محیط کار تاثیر بسزایی در راندمان کار دارد. از این رو در این مجموعه انواع روپوش آشپزی در مدل و طرح های متنوع موجود می باشد.
انواع سمت های مختلف در یک آشپزخانه:
- کمک آشپز
- آشپز
- سرآشپز یا شف
- گارسون
- زنانه
- مردانه
روپوش سر آشپز ( لباس شف ): به لباسی گفته می شود که از لحاظ دوخت ، جنس پارچه ، و طرح بسیار بالاتر از لباس آشپز و کمک آشپز می باشد و همچنین از قیمت بالاتری نیز برخوردار می باشد.لباس فرم گارسونی:لباس فرم گارسونی بدلیل ارتباط مستقیم گارسون با مشتری از جمله نکات مهم در هر رستوران یا تالاری می باشد. به طور معمول لباس فرم این افراد نسبت به سایر خدمه متفاوت و شیک تر می باشد. به لباسی گفته می شود که جهت سالن داری و پذیرایی و دریافت سفارش از مشتری مورد استفاده قرار میگیرد.این لباس فرم متشکل از شلوار فاستونی به همراه پیراهن مردانه و جلیقه می باشد. علاوه بر روپوش و لباس آشپزی که دارای مدلهای مختلفی است استفاده از کلاه آشپزی نیز به نوبه ی خود بر اساس سمت افراد تهیه می گردد.