عرضه انواع لباس آشپزی
لباس آشپزی در محیط های آشپزخانه ای بسیار لازم و ضروری می باشد. وقتی یک فرد بدنبال افتتاح یک مکان بهداشتی بوده باید تمامی کارهایی که انجام می دهد مطابق با استاندارد ها باشد و مطابق با نکات مهم بهداشتی که از طرف وزارت بهداشت نقل گردیده جلو برود. تمامی محیط های رستورانی، فست فودی ها و… همگی باید این نظم و بهداشت را رعایت نمایند. لباس مناسب، یک نوع رعایت بهداشت بوده و می تواند به کیفیت کار کمک نماید.
ویژگی های لباس آشپزی:
- معمولا دارای روپوش آشپزی بوده که در دونوع آستین بلند و آستین کوتاه تولید می گردد.
- دارای شلواری مخصوص است.
- استفاده از مدلهای مختلف کلاه.
- دارای رنگ بندی های متنوع.
- دارای مدلهای متفاوت.
- دارای سایز بندی های مختلفی باشد.
- از بهترین جنس پارچه در تولید این لباس ها استفاده گردد.
- دوخت لباس بسیار حرفه ای و مناسب باشد.
برخی از لباس های آشپزی از زیر گردن تا پایین دارای دکمه بوده و این باعث می شود که لباس جم و جور باشد.جالب است بدانید در محیط های آشپزخانه ای بسته به سمت افراد، رنگ لباس ها باهم تفاوت داشته و این خود مزیت است چون به راحتی در آشپزخانه می توان سرآشپز را از کمک آشپز و یا سمت های دیگر جدا نمود و این ایجاد تمایز باعث می شود که کار سریع تر پیش برود. در بسیاری از آشپزخانه ها، سرآشپزها از پیش بند استفاده می کنند که با این کار می توانند جلوی آلوده شدن لباس اصلی شان رابگیرند و کیفیت کار خود را با رعایت نظم و بهداشت بسیار بالاببرند.