قیمت خرده روپوش رستوران نسبت به کیفیتی که دارند متفاوت است روپوش های رستوران امروزه در رنگ ها و طرح های مختلفی تولید وعرضه می شوند از جمله ویژگی هایی که یک روپوش رستورانی خوب باید داشته باشد این است که حین کار احساس راحتی را برای کار کنان فرهم کند.
ویژگی های روپوش رستورانی
- قابلیت شستشوی راحت را داشته باشد
- جنس ان پلاستیکی نباشد
- متاسب با سایز هر فرد دوخته شود
- دوخت روپوش رستورانی باید حرفه ای باشد
- رنگ بندی های روپوش باید متناسب با محیط کار در نظر گرفته شود
از انجایی که کارکنان رستوران با مهمانان بیشتر در ارتباط هستند باید روپوش انها به گونه ای باشد که که در حین کار راحت باشد و رطوبت بدن را دفع ننماید روپوش های رستورانی اکثرا از روپوش کلاه، پیش بند و شلوار تشکیل شده است .
قیمت خرده روپوش رستوران در مقایسه با قیمت عمده ان تفاوت چندانی ندارد و درمقایسه با کیفیتی که دارند از قیمت مناسبی برخوردار هستند
تولید کنندگان روپوش رستورانی به دوخت روپوش ها سیار توجه میکنند چون کارکنانی که این روپوش ها را استفاده می کنند
ساعت طولانی مشغول به کار هستند ودر حین کار ورفت وامد ممکن است پاره شود و اسبیب ببیند به همین دلیل این روپوش ها را دوبله چرخ می کنند تا از دوام بالایی برخوردار شود مناسب نبودن سایز این روپوش ها برای کارکنان ممکن است باعث شود روی کار تمرکز چندانی نداشته باشند پس باید متناسب با سایز هر یک از کارکنان روپوش تهییه گردد زیرا تنگی یا گشاد بودن زیاد لباس دست و پا گیر است و باعث اختلال در فعالیت کارکنان می شود
روپوش های رستورانی از چه جنسی تولید می شود؟
جنس پارچه روپوش رستوران تترون اصل می باشد. تترون اصل در مقابل حرارت و گرما و فعالیت های زیاد مقاوم است.
برای اطلاع از قیمت روپوش رستوران باشماره های درج شده تماس بگیرید.