طرح روپوش آشپزی
روپوش آشپزی یکی از ضروری ترین کارهایی است که هر فرد آشپز باید رعایت نماید.اگر شما تجربه ی آشپزی کردن را دارید می دانید که موقع آشپزی ممکن است برخی مواد غذایی روی لباس تان برود و آن را کثیف کند. حال ممکن است این وضع برای خودتان مشکلی نداشته باشد اما اگر یکی دیگر این لباس کثیف را در تن تان ببیند قطعا دید آن نسبت به آشپزی شما تا حدودی عوض می شود. زیرا اولین شرط درست کردن یک غذای خوشمزه رعایت نکات بهداشتی می باشد.
ویژگی روپوش آشپزی:
- روپوشی که استفاده می کنید کاملا راحت باشد.
- احساس آرامش و تنفس پذیری بالایی در روپوش داشته باشید.
- این لباس باید دارای تن خور عالی باشد .
- در سایز های مختلف تولید گردد.
- مخصوص خانمها و آقایان طراحی شده باشد.
- اندازه ی لباس مناسب بوده و خیلی تنگ یا گشاد نباشد.
- از رنگ هایی مانند سفید در تولید این لباس استفاده گردد.
روپوش های آشپزی همانند روپوش هایی که در نانوایی ها یا قنادی ها مورد استفاده قرار می گیرد باید تمیز و مناسب باشد. زیرا اگر لباس تان آلوده باشد ممکن است که همراه با غذا ندانسته با این آلودگی ترکیب شود و در این صورت اگر مشتریانی که به رستوران شما و یا حتی خانواده تان در منزل متوجه پایین بودن کیفیت غذا شود ممکن است که دیگر کسی از غذاهایتان استقبال نکند. به همین دلیل اولین کاری که می کنید تهیه ی یک لباس مناسب برای خودتان می باشد.همچنین لازم به ذکر است که بدلیل اینکه آشپزان در گرمای زیادی کار می کنند باید از لباس هایی که رنگ تیره دارد استفاده نکنند.