لباس کار سنتی رستوران
لباس کار رستوران یکی از ضرورت های کار هر فرد است که در محیط های رستورانی مشغول بکار هستند. تمامی افرادی که در محیط های رستوران، فست فودی مشغول بکار هستند باید باهمه ی افراد دیگر دارای هماهنگی باشد و به نحوی لباس ها انتخاب نشده باشد که هر کدام از یک رنگ جداگانه پیروی کند. لباس کار های سنتی در رستوران هایی که دارای غذاهای سنتی می باشند بسیار کارآمد تر بوده است و نظم و ترتیب خاصی را نشان می دهد.
ویژگی های لباس کار سنتی رستورانی:
- این نوع لباس ها از ترکیب پیراهن، شلوار و جلیقه تهیه می گردد.
- دارای دوختی بسیار حرفه ای است.
- متناسب با اندام افراد طراحی می شود.
- در نوع ها و مدلهای مختلفی تولید می گردد.
- دارای ترکیب های بسیار زیبایی است.
- دوخت آن مطابق با استاندارد های بین المللی است.
خیلی مهم است که در این مکان ها بسیار منظم باشید. افرادی که در این مکان ها مشغول بکار هستند باید لباسشان اتو شده و بسیار تمیز باشد و علاوه بر لباس بتوانند بهداشت فردی را به بهترین شکل ممکن رعایت نمایند. تا موقعی که افرادی بعنوان به آنجا می آیند از تمیزی همه چیز لذت ببرند و برای دفعه های بعدی نیز رستوران را شما را انتخاب نمایند. یکی از نکات در تهیه ی این لباس ها جنس لباس است. لباسی که تعریق بدن را زیاد کند موجب انتشار بوی بد در محیط شده و این می تواند از کیفیت کار شما بکاهد. معمولا پارچه های ترگال یا نخی می تواند جوابگوی این امر باشد بخصوص اینکه پارچه های نخی بسیار سبک وزن می باشند و بسیار مناسب هستند.